Random Foto's


SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Overig > Visie
Visie

Wij bieden een totaalervaring. Bij ons gaan ‘spelen en leren’,’ lol maken en oog hebben voor de natuur’ hand in hand.


Bij de Five Star Farm willen we de bezoekers graag het platteland in al zijn facetten laten ervaren en hen meegeven hoe belangrijk het is om duurzaam voedsel te produceren en dus te boeren. Dat is een serieuze kwestie die echter ook luchtig gebracht, mensen toch aan het denken kan zetten. De countrystijl biedt de mogelijkheid om een fantasiewereld te creëren die toch ook volledig aansluit bij het boerenbestaan.

De verbinding tussen alle vijf sterren van de Five Star Farm wordt in de hele bedrijfsvoering meegenomen.

Zo zijn er bewust ramen in de schuur van de binnenspeeltuin gemaakt die aan de westkant uitzicht bieden op het vee en aan de oostkant op het polderlandschap en de akkers.

De entree van de binnenspeeltuin en 't Achterste Deel ligt heel bewust direct tegenover de open frontstal zodat bezoekers meteen al iets meekrijgen van de sfeer van het boerenbedrijf.

Voor het Kamperen bij de Boer is nu in samenwerking met FarmCamps op het camping terrein een aantal Safari tenten en Lodge tenten geplaatst om in glamping stijl het volledige boerenland te kunnen ontdekken en te ervaren: FarmCampsFiveStar.

Eén van de wandelpaden van de Stichting Akkerleven loopt over het terrein van de Five Star Farm om zo wandelaars de gelegenheid te geven om iets te zien van het farmbedrijf en om omgekeerd bezoekers van de Five Star Farm te interesseren voor de wandelingen van Stichting Akkerleven.

Het principe van de Noord-Bevelandse Akkerranden wordt ondersteund en uitgedragen. Boeren krijgen een bedrag voor het beschikbaar stellen van een strook cq rand van hun akker die voor de helft wordt ingezaaid met prachtige bloemen en voor de andere helft in de vorm van een grasstrook ruimte biedt als wandelpad.

Met de rondwandeling die is uitgezet over het eigen terrein, wordt getracht de interesse voor de omliggende akkers en natuur verder aan te wakkeren. In de meest noordelijke punt van de weide is een wild-uitkijkpunt (de gluurmuur) opgenomen.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel