Random Foto's


SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Overig > Zeeuwsche Farm Bier
Zeeuwsche Farm Bier

Zeeuwsche Farm Bier


Ons bier is n van de duurzaam geproduceerde producten van de Zeeuwsche Farm.
Met de Zeeuwsche DNA-kleuren is hier in het beeldmerk ons bier samengevat.Als eerste golf de teelt aarde in winter rust,
die een groene groeiende golf geeft van gerst of tarwe,
in het hoogseizoen een rijpe golf van goudgeel graan,
met een blauwe golf van water wat overal voor nodig is.
Zie daar het unieke product van de echte Zeeuwsche Farm.

In samenwerking met de marktverkoopster zijn de unieke etiketten ontwikkeld die laten zien en herinneren aan een stukje nostalgisch genieten na gedane arbeid in het veld.

Het Zeeuwsche Farm Bier word in de brouwerij van Steenberge in Ertvelde gebrouwen met de grondstoffen van de moederbieren van de Brouwerij. De diverse smaken vertellen het hele verhaal.

Van Steenberge in Ertvelde is een ambachtelijke brouwerij. En van de weinige brouwerijen waar nog op authentieke wijze bier wordt gebrouwen, dat wil zeggen met alleen natuurlijke grondstoffen, zonder filtratie en zonder pasteurisatie.

Al sinds de oprichting van de brouwerij staat de kwaliteit van de bieren op de eerste plaats. Door strenge eisen te stellen aan de grondstoffen, het zeer nauwkeurige brouwproces en het vakmanschap van de brouwers, is zij in staat deze unieke producten te maken.

Om de (H)eerlijke smaken van deze Bieren niet verloren te laten gaan en met unieke namen en sprekende Zeeuwsche etiketten naar de markten te kunnen gaan en exclusief te kunnen verkopen vanuit een echte Zeeuwsche Farm. Is door de marktverkoopster en de Five Star Farm het Zeeuwsche Farm Bier samengesteld.

*Pittige Jette: Zeeuwsche Tripel Abdijbier

*Druzige Aaltje: Zeeuwsch dubbel Abdijbier

*Wilde Jannetje: Zeeuwsch Blond Abdijbier

*Rooie Sienne: Zeeuwsch Krieken bier

*Keetje Roseetje: Zeeuwsch Frambozen bier

*Witte Meriette: Zeeuwsch Witbier

*Hekke Betje: Zeeuwsch Pilsener
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel