SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
5-stars > Spelen voor elk wat wils
Spelen voor elk wat wils

Leef je uit in de overdekte speeltuin en laat je fantasiewereld tot leven komen. Race over de skelterbaan of sla aan het bouwen in de mega zandbak.


Overdekte speeltuin


De overdekte speeltuin bevindt zich in de grote schuur die helemaal in countrystijl is ingericht en zo bijdraagt aan het prikkelen van de kinderfantasie. Het speeltoestel is opgebouwd uit drie verdiepingen met op elke plek nieuwe, uitdagende speelmogelijkheden. De vrolijke kleurstelling nodigt direct uit tot spelen. Het speeltoestel kent een open structuur waardoor u als (groot)ouder contact kunt houden met uw kind. Een fijnmazige netwerk omspant het toestel en garandeert de veiligheid.

Voor de peuters is er een aparte speelhoek met wisselende speelelementen en zachte bekleding langs de wanden. Rondom zijn zitjes waarvandaan u op de spelende kinderen kunt toekijken.'t Achterste Deel


Net buiten het rumoer van het speeltoestel, aan de andere kant van de schuur bevindt zich zaal 't Achterste Deel. Hier kunt u terecht voor een bakje koffie, kopje thee of wat fris, lokaal gebak of een kleine maaltijd. Bij goed weer kunt u via de openslaande deuren meteen plaatsnemen op het beschutte en zonnige terras.Buiten spelen


Aan de andere kant van de schuur bieden een skelterbaan, trampoline, grote zandbak en een speelveld nog eens extra mogelijkheden voor de kinderen om zich uit te leven. Ook is er een luchtkussen en kunt u een kijkje gaan nemen bij de natuurmuur.Farmgolf


Is een boeren-variant op het bekende midgetgolfspel, met een houtenklomp stok en een middelgrote bal. De golfbaan bestaat uit 10 holen verspreidt door het weiland tussen de koeien en paarden door. Het is de uitdaging om met zo min mogelijke slagen de bal in de hole te krijgen!
Je speelt ongeveer een uur in de wei.

Fotospeurtocht


Je krijgt een collage vel met diverse afbeeldingen van dieren en dingen die je kan vinden ergens op het erf. Je vinkt de foto's af als je de plaats gevonden hebt. Kan jij ze allemaal vinden?
€2,50 per collage vel (2 verschillende variaties)

Zie ook de openingstijden en prijzen.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel