SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
5-stars > Beleef Akker en Vee
Beleef Akker en Vee

Bekijk van dichtbij het vee in de frontstal, knuffel met de pony's, steek iets op over de gewassen op de omliggende akkers of maak een ritje met de huifkar.


De Five Star Farm is een gemend bedrijf waar zowel akkerbouw als veeteelt plaatsvindt. Een belangrijk speerpunt bij alle activiteiten is het oog hebben voor natuur en milieu. Door u als bezoeker te vertellen over onze aanpak maken we de samenhang graag aan u duidelijk.Op ons bedrijf treft u de zogenaamde blonde zoogkoeien aan die door ons op een zeer diervriendelijke wijze worden gehouden. Verder bieden we paarden- en ponystalling. De pensionpaarden kunt u bewonderen in hun box of in de wei of bezig zien in de rijbak. In één van onze weiden is trouwens een drinkgat wat ook een mooi punt vormt om de dieren gade te slaan.

Voor kinderen is niets leuker dan aaibaar vee. Speciaal voor dat doel hebben we Speedy en Bliksem . Een witte en een zwarte pony. Deze vriendjes zijn zeer tam en worden graag geknuffeld en geborsteld. Regelmatig loopt Speedy een rondje met een kind op zijn rug.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel