Random Foto's


SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
5-stars > Logeren bij de boer op camping "de Vijf Linden"
Logeren bij de boer op camping "de Vijf Linden"

Kom overnachten op onze knusse camping en ervaar de natuur en het boerenbedrijf uit eerste hand, zoekt u glamping, kijk bij FarmCampsFiveStar voor beschikbaarheid van een luxe Lodgetent met privé- sanitair of een Safaritent


Proef het leven in de Zeeuwse polder van dichtbij tijdens een verblijf op onze mini-camping. Rust en ruimte vindt u hier in overvloed terwijl er voor de kinderen op en rond de boerderij altijd wel iets te beleven valt, er is een activiteitenbord waarop vermeld word waar wat te doen is tijdens uw verblijf. En dan zit u ook nog eens op een steenworp afstand van het vriendelijke Banjaardstrand aan de ene kant en het watersportparadijs van het Veerse Meer aan de andere kant.

Wij laten u graag kennismaken met de diverse aspecten van ons gemengd bedrijf. Met de geitjes bij de entree en de koeien en paarden in de omliggende wei of in de frontstal, is er altijd direct contact met het vee mogelijk. Met een beetje geluk zit er ook wel een ritje op de tractor in en wellicht kan er geholpen worden bij het binnenhalen van het hooi.Vakantiegangers die graag hun eigen paard of pony meenemen zijn bij ons ook van harte welkom. Er liggen diverse ruiter- en menroutes voor u klaar om zo op pad te gaan.

In onze bedrijfsvoering houden we sterk rekening met het milieu. In 2004 hebben we daarmee een bronzen prestatie gehaald via de milieubarometer. Inmiddels is dit keurmerk vervangen door het internationaal bekende Green Key. Dit wordt toegekend aan bedrijven waar bewust wordt omgegaan met het milieu en de natuur.Zie ook de openingstijden en prijzen.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel