Random Foto's


SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Overig > Horeca
Horeca

't Achterste Deel is de gelegenheid waar u geheel in stijl rustig kunt genieten van een hapje en een drankje.


Voor vergadering of besloten bijeenkomst is een beamer en scherm beschikbaar en op afspraak kan zowel dag of dagdeel gereserveerd worden.
Eventueel aansluitend of gecombineerd met lunch en of rondleiding kunt u een vruchtbare meeting hebben op een rustige landelijke locatie.

Hebt u een feest, familiedag of wilt u zomaar een dagje met de familie, collega's of vrienden samen zijn en genieten van een hapje en drankje. Informeer dan eens naar de mogelijkheden met buffet of Barbecue erbij, terwijl u aan de kinderen geen kind hebt omdat die onbeperkt binnen en buiten kunnen spelen en met ons groeps-arrangementje niets tekort komen.

Voor schoolreisjes en verenigingsgroepen enzovoort, vanaf 50 kinderen hebt u hier het alleenrecht en met het 5-StarVerrassingsmenu waarmee wij zonder bord de frietjes aan tafel brengen word dit voor de groep een onvergetelijke ervaring.

Wanneer er speciale diëten zijn kunnen we in overleg kijken om hier ook rekening mee te houden zodat ook die kinderen "normaal" mee kunnen doen met de rest.

  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel