Dagattracties Zeeland
Categorie : Nieuwsarchief
st. Dagattracties Zeeland is opgericht en de Speel-Leerboerderij de Five Star Farm is van het begin bij de ontwikkeling hiervan aanwezig geweest en is nu met de webportal dagattractieszeeland.nl op 3-4-2012 in de lucht gegaan.
in onder andere samenwerking en met hulp van Impuls Zeeland waar op vermeld staat dat sinds ongeveer 14-4-2010 de "kleinere" dagattracties van Zeeland proberen om met samenwerking een betere zichtbaarheid en vindbaarheid te realiseren, is nu te melden dat met de lancering van de webportal www.dagattractieszeeland.nl op 3-4-2012 de samenwerking en betere zichtbaarheid een feit is.
via twitter @dagattractiezld was al enige dagen bekend gemaakt dat er vanaf 3-4-2012 over heel Zeeland verspreid de vlag en logobordje te zien zou gaan zijn met de herkenbaarheid van het nieuwe logo van de "kleinere" Zeeuwse Dagattracties die samen een groot speelveld vormen.
wij vormen een leuke groep die weten dat we een goed product hebben en samen een belangrijke positie in Zeeland zijn die gevonden moet worden.
klik maar eens op de link en ervaar wat er allemaal voor moois is verstopt in het Zeeuwse land langs het mooiste strand.