Leuk dat je er bent!

Reserveer altijd even via de blauwe knop voor je bezoek! Zaterdag 17 en zondag 18 december zijn wij gesloten.

Welkom op Five Star Farm

Wij nodigen je van harte uit om bij ons op bezoek te komen

Five Star Farm

Enorm veel speelplezier voor kinderen!

Op onze speelboerderij willen we de bezoekers spelenderwijs alle facetten van het platteland laten ervaren. Onze binnen- en buitenspeeltuin biedt veel speelplezier voor juist de allerkleinste kinderen. Terwijl u als ouder geniet van een hapje en een drankje, heeft u geen omkijken naar uw kind. Ook voor kinderfeestjes en andere groepsuitjes bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met het 5-Star verrassingsmenu en het vele speelplezier maakt u van al uw feesten een groot succes.

Logeren bij de boer

Wilt u samen met het gezin het ultieme boerenleven ervaren en kamperen bij de boer? Terwijl u geniet van de rustige omgeving kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken met de verschillende leerzame activiteiten die we organiseren. Neem eens een kijkje wat er allemaal te doen is op onze Glamping Boerderij

Voorbereiding op uw bezoek

Voor een bezoek aan onze speelboerderij is reserveren verplicht! Wij hanteren verschillende tijdsblokken die je kunt reserveren:

- Blok 1: 10:00h - 12:30h
- Blok 2: 12:45h - 15:15h
- Blok 3: 15:30h - 18.00h

U kunt wel later komen dan de begintijd van het blok, maar niet vroeger of langer dan de aangegeven eindtijd.

U moet via de popup in het scherm reserveren, is het niet mogelijk om te reserveren dan zitten we vol voor die dag. Kinderfeestjes moeten nog steeds via het contactformulier reserveren, scroll voor meer informatie naar beneden.