Glamping Boerderij

Heerlijk logeren bij de boer in Zeeland

Samen met het hele gezin het ultieme boerenleven ervaren in een safari- of lodge tent, misschien wel in je eigen caravan! Wie wilt dat nou niet? Gaat u voor één van de 11 luxe Safaritenten of de 8 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doet u dan in het sanitair gebouw. Vier van de Safaritenten zijn zelfs voorzien van een airco. Als u nou net dat beetje extra luxe wilt dan zit u helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer. Wilt u hier meer informatie
en beschikbaarheid over neem dan een kijkje bij FarmCamps Five Star

Heeft u zelf nog een caravan, vouwwagen of tent en gaat u daar nog lekker mee op pad? Hiervoor hebben wij ook nog enkele plekken. Neem hiervoor rechtstreek met ons contact op.

Dé boerencamping in Kamperland leuk & leerzaam

Van dichtbij het leven in de Zeeuwse polder proeven bij ons op de boerderij? We zijn geen normaal werkende boerderij meer, maar een speel- en leerboerderij waarbij kinderen en ouders op een leuke manier leren over het verzorgen van dieren en het welzijn van plant, dier en mens.

U leert spelenderwijs over akkerbouw, bijvoorbeeld door met de boerin de activiteit: van aardappelen zelf chips te maken… en natuurlijk lekker op te eten! Op de boerderij horen natuurlijk ook dieren, zoals de stoere Blonde d’ Aquitaine vleeskoe, de pony’s, heel veel kippen, katten en konijnen die u allemaal mag helpen voeren met de boer!

De boerderij ligt aan een rustige dijk en is omgeven door weilanden en akkers. De ultieme plek om tot rust te komen. De kids spelen lekker op het overzichtelijke campingveld en met slecht weer in de ballenbak! Zie ze nog maar eens mee naar huis te krijgen hierna…

Handig & lekker

Wilt u volledig van uw verblijf genieten, lees dan snel verder. Uw eigen ontbijtje word gemaakt door de boerin en aan tent of caravan gebracht door de boer. Liever geen heel ontbijt, u kunt ook alleen een lekkere croissant of pistoletje (wit of bruin) laten bezorgen. Hoe handig en lekker is dat.

Bij kamperen denkt u natuurlijk aan een avondje BBQ-en, hiervoor hoeft u het erf niet af. U kunt dit gemakkelijk de dag vooraf bij de boerin bestellen en wij regelen de rest. Het enigste wat u zelf doet is uw vlees of visje bakken!

Dit allemaal kunt u bij ons in de receptie ter plaatsen regelen!

Heeft u verder een keertje geen zin om te koken dan kunt u in de binnenspeeltuin lekker komen lunchen of dineren. Hierdoor geniet u nog meer van uw verblijf!

De perfecte ligging tussen het strand en het Veerse meer

Uit ervaring weten we dat u waarschijnlijk het erf niet afkomt. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. Dan hebben jullie als ouders het ook naar je zin, toch?

Mocht u toch iets van de omgeving willen zien, biedt Zeeland van alles. Van de boerderij ben je in no-time op alle mooie stranden zoals het Banjaardstrand of ga je liever naar het watersportparadijs van het Veerse Meer. U kunt de Deltawerken bezoeken of lekker rondkijken in de leuke plaatsjes zoals Veere. Voor iedereen wat wils.

Wilt u heel graag komen maar wilt u uw hond, paard of pony niet alleen thuis laten? Want wie wilt dat nou niet, lekker over het strand heen racen met je eigen paard/pony! Vraag dan naar de mogelijkheden bij de boer. Uw hond is bij ons te allen tijden aangelijnd welkom!

Reserveren om te logeren op de Boerderij?

Bent u nou enthousiast geworden? Reserveren voor een Safaritent of Lodgetent ga dan naar FarmCamps Five Star. Of toch liever met uw eigen caravan, vouwwagen of tent komen neem contact met ons op.