Glamping Boerderij

Heerlijk logeren bij de boer in Zeeland

Wilt u logeren op onze boerderij met comfort kijk dan bij Farm Camps Five Star voor de beschikbaarheid van een luxe Lodge- of Safaritent. U ervaart de natuur en het boerenbedrijf uit de eerste hand en hebt u familie, vrienden, opa of en oma met eigen tent of camper/caravan die hier willen kamperen, vraag rechtstreeks bij ons voor de mogelijkheden.

Dé boerencamping in Kamperland met diverse activiteiten voor kinderen

Proef het leven in de Zeeuwse polder van dichtbij tijdens een verblijf op onze mini-camping. Rust en ruimte vindt u hier in overvloed terwijl de kinderen zichzelf op en rond de boerderij uitstekend kunnen vermaken. Er is een activiteitenbord waarop vermeld wordt waar wat te doen is tijdens uw verblijf op onze boerencamping. Activiteiten zoals chips maken van echte aardappelen met Boerin Ella en kalfjes kijken met Boer Jan zijn niet alleen leuk maar ook leerzaam voor uw kinderen.

Een perfecte ligging nabij het strand en het Veerse meer

Op onze camping is er genoeg te beleven voor jong en oud en in de directe omgeving van Kamperland is er genoeg te doen en hoeft u zich geen moment te vervelen. Tijdens uw verblijf zit u op een steenworp afstand van het kindvriendelijke Banjaardstrand aan de ene kant, en het watersportparadijs van het Veerse Meer aan de andere kant. Wilt u uw eigen paard of pony mee willen nemen tijdens uw verblijf? Informeer dan bij Boer Jan voor de mogelijkheden.

Reserveren bij onze Glamping Boerderij?

Enthousiast geworden? Reserveer dan eenvoudig een kampeerplaats of neem contact met ons op.