Speelboerderij Five Star Farm

Een waar speelparadijs voor kinderen

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op onze speelboerderij in Kamperland. De kleintjes kunnen hun fantasiewereld helemaal tot leven komen in de overdekte speeltuin maar ook buiten kunnen ze lekker hun ei kwijt! Race over de skelterbaan of sla aan het bouwen in de mega zandbak.

De leukste binnenspeeltuin in Kamperland

De binnenspeeltuin bevindt zich in de grote schuur. Het speeltoestel is opgebouwd uit drie verdiepingen met op elke plek nieuwe, uitdagende speelmogelijkheden. Het speeltoestel kent een open structuur waardoor u als (groot) ouder contact kunt houden met uw kind. Er is een apart hoekje waar zelfs de allerkleinsten lekker rustig kunnen spelen. Ben je even toe aan een rustig speelmoment? Er liggen altijd boerderij-kleurplaten klaar op de tekentafel of even lekker bouwen met de duplo blokken.

In alle rust genieten van een hapje en een drankje

Net buiten het rumoer van het speeltoestel, aan de andere kant van de schuur, bevindt zich zaal 't Achterste Deel. Hier kunt u ook terecht voor een bakje koffie, kopje thee, bier, wijn of wat fris, lokaal gebak of een hele maaltijd. Bij goed weer kunt u via de openslaande deuren meteen plaatsnemen op het beschutte en zonnige terras. Ben je benieuwd naar wat we allemaal voor lekkers aanbieden? Bekijk dan hier onze menukaart.

Lekker buitenspelen

Buiten bij het terras bieden een skelterbaan, grote zandbak en een speelveld nog eens extra mogelijkheden voor de kinderen om zich uit te leven. Ook is er een tuinwaterbed en kunt u een kijkje gaan nemen bij de natuurmuur.

Bekijk van dichtbij het vee in de frontstal en steek iets op over het boerenleven in het informatiecentrum. 

Tarieven van onze speelboerderij in Kamperland

Entree 1 t/m 3 jaar: €3,00
Entree 4 t/m 12 jaar: €6,50

Jaarkaart 1 t/m 3 jaar: €15,00 per kind
Jaarkaart 4 t/m 12 jaar: €35,00 per kind